lørdag den 21. marts 2009

Skolen:

Foto: Taget af Helle Munk

Billedet ovenfor er taget på et lærermøde, som vi holder et par gange i ugen. Der arbejder vi med How to teach. De andre dage har vi almindelig lesson plans, hvor vi hjælper lærerne med at forberede undervisningen, kommer med gode ideer osv. Der er utrolig god atmosfære på skolen, og det er et rigtig rart sted at være :)


Foto: Taget af Helle Munk

Hver torsdag er det kort dag og da holder vi også lærermøde, men det er lidt anderledes, da det er et legemøde. Da leger vi forskellige lege med lærerne, som de evt. kan bruge i undervisningen. Denne torsdag legede vi stole-leg med dem, hvor vi brugte trommen som musik. Det var kanon skægt og alle hyggede sig rigtig meget, vi får grinet rigtig meget hernede, det er helt sikkert :)


Foto: Taget af Helle Munk

Der er også kommet tre computere på skolen, som der er nogle andre volontører der har fået ordnet. Det er et rigtig godt tiltag, og lærerne er meget vilde for at komme til at lære at bruge dem. På billedet ovenfor kan man se Tajtrin (er ikke sikker på stavemåden) og jeg ude i computerrummet. Der skal hun til at skrive eksamensspørgsmål ind på computeren, da de første eksamener allerede ligger i maj.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar