søndag den 8. marts 2009

Saint Mathews school in Pirganj:




På billederne ovenfor kan man se morgengymnastik på Saint Mathews school i Pirganj. Det har de hver morgen, det er rigtig hyggeligt, der bliver både lavet gymnastik og sunget nationalsang.



Ovenfor kan man se standard 0, som er den naest yngste klasse på skolen. Det er nogle kanon søde børn alle sammen – det gør det så herligt at være her. Alle lærerne er også utrolig friske og glade, og der er super god stemning på skolen.

Der er fridag hver fredag, ellers går de i skole alle de andre dage. Vi er også med i skole hver dag, hvor vi observere timer her til at begynde med, så vi kan se, hvad der skal arbejdes med, og hvor vi kan gøre en indsats. De har også fået tre computere på skolen, så vi skal bl.a. bruge noget tid på, at lære lærerne at bruge dem, så de kan gøre nytte ;)
Der er startet et nyt system op, som bliver kaldet ”How to teach”. Det er i samspil med lærerne, at vi arbejder på, at lave en slags lærervejledning til alle skolebøgerne, så de kan finde kreative ideer til undervisningen i de tider, hvor der ingen volontører er på skolen. Vi har lærermøde nogle gange om ugen, hvor vi arbejder med ”How to teach” og det er et rigtig godt koncept.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar