torsdag den 26. februar 2009

Birganj

I disse dage bor vi i Birganj oppe ved volontørerne Peter og Christina. Vi har også besøgt vores projekt i Pirganj, og alle virker utrolig søde og glade derude – så er sikker på at det bliver en god oplevelse, at komme derud at bo.


På billedet ovenfor kan man se den vej i Birganj, som man staar paa, naar man venter på bussen. Der er stor forskel på Dhaka (hovedstaden) og landsbyerne her i Bangladesh. I Dhaka kan man finde mange steder, der er vestligt præget. Herude i landsbyerne er alt fremmed, det er meget svært at finde noget, der minder om Danmark :)


På det andet billede ovenfor kan man se, at vi sidder ude i gårdhaven i Birganj, det er et super rart sted at opholde sig. Det er også ofte vi tager frokosten derude.


Når man skal fra Birganj til Pirganj, skal man med bussen, og det kan tage alt fra tre kvarter til to timer, alt afhængig af hvilken bus man kommer på :) Har lagt en lille video ind med en bustur fra Birganj til pirganj, så man kan få lidt en fornemmelse af, hvordan det er at køre i bus hernede, det kan nemlig godt være en oplevelse. Mange busser hernede er temmelig bulede og ødelagte. Når de kører, så kører de med hornet i bund, og så skal alle andre køretøjer på vejen flytte sig – det kan godt krible en del i maven på sådan en køretur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar